Avís legal

Avís legal d’Avesedari: mètode d’entrenament de la lectoescriptura 

Els termes i condicions que s’indiquen a continuació regulen l’accés i l’ús d’aquest web, que és titularitat d’AVESEDARI SL (d’ara endavant AVESEDARI), el domicili social del qual és a la carretera Reial, 103, local, de Sant Just Desvern, 08960, Barcelona, amb NIF B- 65762254, tel.: +34 93 164 67 11 i adreça electrònica de contacte administracio@avesedari.com. És una societat inscrita al Registre Mercantil de Barcelona el dia 16 de març de 2012, al tom 43108, foli 71, full B422106, inscripció 1a, protocol notarial 471/2012.

  1. OBJECTE I ÀMBIT D’APLICACIÓ
    Aquestes condicions generals (“Condicions Generals”) regulen l’accés, la navegació i l’ús d’aquest lloc web («Lloc Web»).

  2. DRETS DE PROPIETAT INTEL·LECTUAL I INDUSTRIAL
    2.1 AVESEDARI és titular de tots els drets de propietat intel·lectual i industrial del Lloc Web i també és titular dels drets de propietat intel·lectual, industrial i d’imatge dels continguts disponibles a través del Lloc Web o en té la llicència corresponent.

2.2. En cap cas s’entén que l’accés i la navegació de l’usuari implica una renúncia, transmissió, llicència o cessió total ni parcial dels drets esmentats per part d’AVESEDARI.

2.3. Així mateix, està prohibit modificar, copiar, reutilitzar, explotar, reproduir, comunicar públicament, fer segones o posteriors publicacions, carregar arxius, enviar per correu, transmetre, usar, tractar o distribuir de qualsevol manera la totalitat o part dels continguts inclosos al Lloc Web.

  1. RESPONSABILITATS I GARANTIES
    AVESEDARI no es fa responsable dels continguts que enllacen amb terceres pàgines web (xarxes socials).
    Si qualsevol usuari, entitat o lloc web volgués establir alguna mena d’enllaç amb destinació al Lloc Web ho ha de sol·licitar.

  2. JURISDICCIÓ
    Les relacions establertes entre AVESEDARI i l’usuari respecte a aquest AVÍS LEGAL es regeixen pel que es disposa a la normativa vigent sobre la legislació aplicable i la jurisdicció competent.